1 Haziran 2012 Cuma

süfer kürtaj protestosu olursun sen badem bıyıklı

reklam yıldızımız ayhan sefer üstün. insan hakları komisyonu başkanı. akp sakarya milletvekili. "tecavüzcü, kürtaj yaptıran kurbandan masumdur" demiş, tecavüz mağduru kadınların da doğurması gerektiğini savunarak. öyle bir evrim geçirmenizi dilerim ki, doğurganlığa sahip olasınız. eşeklerin, ayıların sistematik bir biçimde tecavüzüne uğrayasınız. ve doğurasınız. belki nesliniz böylelikle düzelir. siz doğurun, devlet bakar. valla lan!

gelelim protestomuza. tip bu;
bu fotonun üzerine kalıncana "zamanında alınsaydı böyle dangalak dangalak konuşmayacaktı" yazıyoruz, türkçe, ingilizce ve de arapça. şehrin her tarafına asıyoruz. devasa pankartlar yapıp kurumların çatısından aşağı sallıyoruz.

hayır bi de bosna örneğini veriyorlar ya utanmadan. bosna'da tecavüz, bir soykırım biçimi olarak uygulandı. tecavüz mağduru kadınlar, kendilerini canlı bomba olarak kullandı bebeği doğurmamak için. doğuranlar, bebeğini öldürecek kadar büyük travmalar yaşadı. doğan, yaşayan çocukların hepsi sırp tohumu damgasını, alınlarında taşıyorlar, kendi halkları tarafından dışlandılar... hakikaten akıl fikir tutulması yaşıyorum bu herifleri izledikçe. sizin anneniz, kız kardeşiniz, kızınız, eşiniz, sevdiğiniz yok mu?!. Nasıl bi insanlık, nasıl bi ahlak, nasıl bi bişiysiniz siz!